Галена е перфекционист и в Instagram профила ѝ е почти

...
Галена е перфекционист и в Instagram профила ѝ е почти
Коментари Харесай

Ще я познаете ли? Галена се пусна без грим и тоалети от пистата на Пампорово

Галена е перфекционист и в Instagram профила ѝ е съвсем невероятно да забележим кадър, който да не е от професионална фотосесия. Затова си е същинска вест, когато най-горещата певица в България качи фотография в стори, на което е без грим и публични тоалети:

 Instagram

Фотото е от Пампорово, където звездата очевидно е била със фамилията си за ски почивка. На фотографията са и двете ѝ деца - Стефан и Александър. 

Виж още: Пак ли? Симона Загорова шашна със фотоси и прекали с фотошопа 

Не бяхме виждали Галена в такава роля, само че очевидно нищо човешко не ѝ е непознато, тъй като в последващо стори певицата сподели и по какъв начин се пуска с шейна по пистата. 

Самата Галена рядко повдига завесата на персоналния си живот. Последно го направи за Коледа, когато разгласява празнична фотосесия със фамилията си. 

Виж още: Алекса Ангелова към този момент мечтае за нова обич? Приятелката на Денис Теофиков с забавно стори 

В последното си изявление изпълнителката призна, че слага граница сред обществения и персоналния си облик на сцената. Точно по този начин би трябвало да бъде, за което ѝ смъкваме шапка и с ръка на сърцето можем да кажем, че е най-голямата сега и всички други могат единствено да вземат образец от нея.

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР