Галавечерта по кикбокс и ММА Grand Fight Arena 4 се

...
Галавечерта по кикбокс и ММА Grand Fight Arena 4 се
Коментари Харесай

Галавечерта Grand Fight Arena 4 се отложи

Галавечерта по кикбокс и ММА Grand Fight Arena 4 се отсрочва за неопределен срок. Причината е несигурността към продължаващата пандемия от ковид у нас.

Събитието, проведено от Георги Валентинов и Даниел Илиев трябваше да се организира в края на месеца в гр. Царево край морето, само че бе анулирано.

Ето формалното изказване:

" По стратегия, на 28 август би трябвало да се организира 4-тото издание на GRAND FIGHT ARENA. За страдание желаеме да обявим, че провеждането на шампионата се отсрочва за момента. До това решение се стигна заради динамичната епидемиологична конюнктура в страната и света, налаганите карантини и непълния потенциал позволена аудитория.

Всичко това, слага под въпрос организацията и стабилността на шампионата. За нас е извънредно значимо здравето и спокойствието на бойци и аудитория. Работихме доста за отличния имидж на GRAND FIGHT ARENA и желаеме да останем на върха като най-хубава бойна верига. Затова Ви обещаваме, GRAND FIGHT ARENA 4 да се организира в първия комфортен и удобен миг. Вярваме, че това ще е скоро! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР