Галатасарай и Реал Мадрид играят при резултат 0:1 в двубой

...
Галатасарай и Реал Мадрид играят при резултат 0:1 в двубой
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Галатасарай - Реал Мадрид 0:1, Тони Кроос поведе белите напред

Галатасарай и Реал Мадрид играят при резултат 0:1 в дуел от група "A " от Шампионската лига. Тони Кроос откри резултата в 18-ата минута. "Белите " имат единствено една точка от първите си два конфликта и в случай че не победят в тежкия мач в Истанбул, може да се стигне до съществени разтърсвания.

ГАЛАТАСАРАЙ - РЕАЛ МАДРИД 0:1

0:1 Тони Кроос 18'

В 10-ата минута Флорин Андоне получи топката на границата на наказателното поле и стреля по земя, само че Тибо Куртоа съумя да избие. Само минута по-късно още веднъж Андоне пропусна страхотна опция за домакините. Той беше открит в наказатеното поле след центриране от директен свободен удар и насочи удар от въздуха, само че още веднъж Куртоа се намеси ослепително, изчиствайки в ъглов удар.

В 15-ата миният Карим Бензема се измъкна в наказателното поле, само че стреля едва във вратаря Фернандо Муслера.

Три минути по-късно гостите поведоха. Играчите на Зидан се възползваха от неправилност в отбраната на „ джим бон “. Еден Азар получи в наказателното поле и подаде на Бензема, само че неопределено. За негов шанс топката стигна до Тони Кроос, който стреля от 15-тина метра и след рикошет в състезател на домакините и топката се оказа в мрежата на Муслера за 0:1.

В 27-ата минута Азар стреля от дребен ъгъл, само че без проблеми за Муслера.

В 34-ата минута се дигна напрежението пред вратата на Куртоа, само че въпреки всичко Марсело почисти топката.

Четири минути по-късно Райън Бабел мина около Федерико Валверде отляво, напредна и подаде към Юнес Белханда в наказателното поле, който стреля, само че още веднъж Куртоа съумя да избие.

Стартови сформира на двата тима:

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР