Галатасарай и Марсилия ни предложиха страхотно футболно зрелище в мач, ...

Галатасарай и Марсилия ни предложиха страхотно футболно зрелище в мач,

Галатасарай и Марсилия си спретнаха страхотно шоу, в което турците ликуваха

Галатасарай и Марсилия ни оферираха ужасно футболно представление в мач, изпълнен с конспирация и театър , от който победител излязоха турците.

Александру Чикалдау бе най-активният човек през първата част. Полузащитникът самичък откри резултата в 12' и бе причината Цар-Чалета да си вкара автогол в средата на полувремето. По-късно румънецът си изкара и жълт картон, а след паузата бе заменен от Фатих Терим, с цел да бъде съхранен.

Софиан Фегули направи 3:0 в 64' и изглеждаше като че ли всичко е решено, само че малко в следствие Аркадиуш Милик получи правото да извърши дузпа. Ударът на поляка бе избавен от Муслера, само че в следствие той съумя да се поправи и довкара кълбото, с цел да върне интригата.

Райън Бабел върна задатъка на домакините единствено секунди след появата си в игра в 83', само че Милик още веднъж имаше различен проект , тъй като вкара втория си гол 5 минути преди края на срещата.Крайният резултат макар че се запази 4:2 и Галатасарай ще спори в директен конфликт за първото място с Лацио, въпреки и двата тима да си гарантираха игра в Лига Европа и на пролет.

Марсилия пък все по този начин остава без победа и макар четирите си равенства ще би трябвало да се бори за класиране в Лигата на конференциите вкъщи с Локомотив Москва след няколко седмици.


⚽-Festival in Istanbul!

Източник: fakti.bg