Галатасарай и Марсилия ни предложиха страхотно футболно зрелище в мач,

...
Галатасарай и Марсилия ни предложиха страхотно футболно зрелище в мач,
Коментари Харесай

Галатасарай и Марсилия си спретнаха страхотно шоу, в който турците ликуваха

Галатасарай и Марсилия ни предложиха ужасно футболно представление в мач, изпълнен с конспирация и театър, от който победител излязоха турците.

Александру Чикалдау бе най-активният човек през първата част. Полузащитникът самичък откри резултата в 12' и бе повода Цар-Чалета да си вкара автогол в средата на полувремето. По-късно румънецът си изкара и жълт картон, а след паузата бе заменен от Фатих Терим, с цел да бъде съхранен.

Софиан Фегули направи 3:0 в 64' и изглеждаше като че ли всичко е решено, само че малко по-късно Аркадиуш Милик получи правото да извърши дузпа. Ударът на поляка бе избавен от Муслера, само че по-късно той съумя да се поправи и довкара кълбото, с цел да върне интригата.

Райън Бабел върна задатъка на домакините единствено секунди след появяването си в игра в 83', само че Милик още веднъж имаше различен проект, тъй като вкара втория си гол 5 минути преди края на срещата.

Крайният резултат обаче се резервира 4:2 и Галатасарай ще спори в директен конфликт за първото място с Лацио, въпреки и двата отбора да си подсигуряваха игра в Лига Европа и на пролет.

Марсилия пък все по този начин остава без победа и макар четирите си равенства ще би трябвало да се бори за класиране в Лигата на конференциите вкъщи с Локомотив Москва след няколко седмици.

⚽-Festival in Istanbul!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР