Галъп интернешънъл проведе изследване на основни възможни авторитети в обществото

...
Галъп интернешънъл проведе изследване на основни възможни авторитети в обществото
Коментари Харесай

46% от българите винят държавата за проблемите си

" Галъп интернешънъл " организира проучване на съществени вероятни престижи в обществото и какво е най - общо мнението на българите за тях. Материалът на " Галъп " е част от поредност проучвания, отдадени на тридесетата годишнина от началото на демократичните промени у нас. Предишната обява е за отношението на българите към демокрацията.

Българите в немалка степен са склонни да винят страната за своите проблеми, като това в по - дребна степен важи за младите. Мнението на другите за нас се оказва по-скоро значимо, като и тук по-младите хора са по-освободени. Формалното съблюдаване на закона отстъпва на едно по-общо чувство за правдивост. Църквата резервира реномето и престижа си, въпреки да са забележими проблемите в нейния обществен облик.

Данните са част от ежемесечната изследователска стратегия на " Галъп интернешънъл ". Изследването е извършено лице в лице в интервала сред втори и девети август 2019 година измежду 839 души и е представително за популацията на България на възраст 18+. Максималното общоприетоо отклоняване е ±3.5% при 50% дялове. 1% от извадката е еднакъв на към 55 хиляди души.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР