Galakuro, доставчик на графични карти, свързан с Galax, започна да

...
Galakuro, доставчик на графични карти, свързан с Galax, започна да
Коментари Харесай

В Япония изкупиха новите RTX 3050 карти мигновено, въпреки почти двойната цена

Galakuro, снабдител на графични карти, обвързван с Galax, стартира да продава в Япония в петък. При оповестяването на Ampere картата от невисок клас, въпреки и на към този момент повишена цена, от Nvidia бяха транспарантни. Не скриха, че продуктът няма да успее да донесе най-новите технологии на клиентите с стеснен бюджет.
В Съединени американски щати GeForce RTX 3050 на Nvidia е с целесъобразна цена от 249 USD
Това единствено по себе си е относително висока цена за артикул от начално равнище. GeForce RTX 3050 (GG-RTX3050-E8GB/SF) от Galakuro се оферираше за сумата от ¥50 138 (439 USD с налози, 399 USD без данъци) в Amazon Япония. Това бе видяно от @momomo_us. Почти двойно по-висока цена, в сравнение с би трябвало. Това не попречи на видеокартата да бъде разпродадена за часове.

Не е някаква фантастична карта с извънредно високи тактови честоти или усъвършенствана система за изстудяване. Говорим за типична бюджетна графична карта, основана на графичен процесор GA106-150 – с 2560 задействани ядра и 8 GB GDDR6 памет, употребяваща 128-битов интерфейс за паметта и охлаждана с опростена система от един вентилатор.

Постоянният дефицит на бройки доста увеличи цените на моделите от висок клас. Не е изненадващо, че тази наклонност се придвижва интензивно и в по-ниските класове. В момента всички модели се продават на цени, много по-големи от целесъобразните.

Отделно, това е цената на Galakuro в Amazon, което значи, че е от минималните за страната. Сто % ще се предлага и по-скъпо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР