Гаф беляза края на „Маскираният певец”, в който падна най-коментираната

...
Гаф беляза края на „Маскираният певец”, в който падна най-коментираната
Коментари Харесай

Голям гаф на финала на Маскираният певец

Гаф беляза края на „ Маскираният певец”, в който падна най-коментираната загадка в страната, а точно кои са финалистите в предаването. Гласът на панелистите за победител се раздели-Мария Илиева и Геро изрично бяха за Пчелата, Ники Кънчев стискаше палци да завоюва Розата. Нейното осъществяване възпламени и гневна полемика в фейсбук страницата на музикалния формат дали изпълнителите не се изявяват на плейбек.



Според наблюдателни фенове Розата държала микрофона неестествено високо, до момента в който сякаш пеела. „ Страхотно осъществяване, само че на запис. Кофти гаф”, разяснява Антония Ангелова. „ Падение...Как ще и помогне осъществяване на плейбек.Страхотно шоу като план и унищожено от пренавиване на участниците.А панела е в ступор.Изгледайте деликатно и вижте ръцете горе на розата а песента си продължава”, безапелационен е Михаил Лазаров.

Шоуто бе извоювано от Михаела Маринова, която последна смъкна маската на Гарвана. Другите двама финални участници в най-новото музикално предаване се оказаха Жана Бергендорф или Розата и Маги Джанаварова като пчелата. Маги приключи на трето място. По време на предаването не остана нито капка подозрение, че зад маските се крият млади дами, само че интригата се поддържаше до последно от осъществяванията на всяка една от тях. Всички финалисти този път, като за последно, изпяха по две песни, като единствената българска бе на Пчелата- „ Високо” на ФСБ.

До в този момент всеки участник имаше право да извърши единствено по една ария. Победата зависеше само от вота на феновете, а спечелилият не завоюва парична или предметна премия както в други излъчвания, а единствено статуетка и любовта на публиката. Тя пък се разгласи изрично шоуто да продължи, тъй че втори сезон на „ Маскираният певец” явно ще има.

фотография:фейсбук маскираният певец
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР