GAC Mitsubishi Motors- венчър подразделението на Mitsubishi Motors Corporation (MMC)

...
GAC Mitsubishi Motors- венчър подразделението на Mitsubishi Motors Corporation (MMC)
Коментари Харесай

Mitsubishi с изцяло нов 100% електрически SUV

GAC Mitsubishi Motors- венчър подразделението на Mitsubishi Motors Corporation (MMC) в Китай, показва напълно нов и 100% електрически SUV модел по време на интернационалното ревю Auto Guangzhou.

Електрическото Mitsubishi Airtrek e оборудвано с батериен блок са потенциал от 70 kWh, което съгласно компанията е задоволително за изминаването на към 520 километра (CLTC стандарт на замерване). От компанията споделят, че вследствие на решението за консолидираното на батерият в междинната част на пода и комбинирането на останалите детайли от задвижващата система в един модул, електрическият автомобил дава обещание гладко пътно държание, само че и динамичност за вълнуващо преживяване на пътя.

"Нарекохме новият ни електрически SUV Airtrek, с цел да могат повече клиенти да се насладят на приключенско и интензивно ръководство с този напълно електромобил, който реализира оптимален пробег на придвижване от към 520 километра, като отделя нула CO2 излъчвания в придвижване ", разяснява Такао Като, президент и изпълнителен шеф на MMC.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР