Габровци не пожалиха нито един политик, рязаха опашки, мериха температура

...
Габровци не пожалиха нито един политик, рязаха опашки, мериха температура
Коментари Харесай

Дори Мъск изпрати сателитите си на Kарнавал в Габрово

Габровци не пожалиха нито един политик, рязаха опашки, мериха температура и се имунизираха с българска, шотландска и съветска ваксина.
Сателитите на Илон Мъск се трансфораха в следващата габровска атракция, откакто се появиха в небето тъкмо за кулминационната точка на Карнавала в столицата на хумора.
 Нова планетарна система купува обсерваторията в Габрово Нова планетарна система купува обсерваторията в Габрово
Нова планетарна система купува обсерваторията с планетариум в Габрово. Единственият претендент да извърши поръчката е италианската компания...
Когато публиката насочи взор към небето в очакване на грандиозната заря, там към този момент преминаваше дългата редица светещи точки. Габровци незабавно ги включиха в празника и заваляха смешки: елементарният интернет не може да насмогне на изявленията, по тази причина пращат подкрепление; кметът Таня Христова се познава с милиардера и го е поканила на карнавал; Карнавалът се вижда от космоса; процесията е привет от метеорит 2206, който носи името Планета Габрово! Имаше даже опасения, че зарята ще смъкна някой от спътниците и ще обърка плана „ Старлинк “.
Карнавалът в Габрово, който е най-старият и огромен в България, тази година беше в нов формат поради Covid-19. Вместо да се движи, шествието остана неподвижно и разпределено в по-дълъг маршрут. Движеше се публиката, която имаше опция да взе участие в другите картини, да се снима и забавлява. Освен огромната сцена на площада, която посрещна „ Фондацията “, Графа, Мария Илиева и ЛюбоКиров, по трасето имаше още три подиуми, на които свириха разнообразни групи и бендове, имаше фокуси, куклен спектакъл, зумба, екзотични животни, карнавален грим и други.
Естествено най-голямата атракция бяха няколкометровите макети на политиците. Политическата ирония е запазена марка на габровци, които не се тормозят да покажат какво мислят. Слави Трифонов си караше ферарито с цвят червен, Бойко Борисов беше ситуиран на покрива на джипката си с въдица и закачени пачки на кукичката, Ахмед Доган седеше над България с надпис „ Земя като леден запас “, Делян Пеевски се беше облегнал на затворената Lafka на площада пред Общината, Станишев, Първанов и Царят бяха изобразени като тримата простаци, а Каракачанов седеше с торбичка „ Била “ върху трансформиралия се към този момент във анекдот дълго чакан тунел под Шипка.
Габровци бяха сложили естрада, от която всеки можеше да си каже какво го вълнува, а също бяха създали и обзор на карнавала през годините с най-големите зевзеци. Специален екип мереше температурата на хората и им оферираше ваксини – българска ракия, шотландско уиски и съветска водка.
 Българчета от Италия направиха виртуално посещаване на етнографски комплекс Етър Българчета от Италия направиха виртуално посещаване на етнографски комплекс " Етър "
Точно преди седмица и директно преди Коледа група от български деца, които живеят в Неапол са създали цялостна виртуална обиколка...
Кметът на Габрово беше изобразена като боксьор, а върху трофеите й бяха закачени последните награди на Габрово – Екологичната премия на Европейската комисия „ Европейски зелен лист “ за достиженията в енергийната успеваемост, благоустрояването, публичния превоз, разделното събиране на отпадъците, премията Предприемчив европейски район (ПЕР) за 2021—2022 година на Европейския комитет на районите за достижения в региона на предприемачеството и тактиката за образован напредък и премията „ Най-добър град за живеене в България “.
Вижте фрагменти от карнавала в
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР