Габрово. Представителите на общинските организации на БСП в Габрово, Севлиево,

...
Габрово. Представителите на общинските организации на БСП в Габрово, Севлиево,
Коментари Харесай

Общинските организации на БСП в Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна и Младежкото обединение на БСП участваха в инициативата „Солидарен Великден“

Габрово. Представителите на общинските организации на Българска социалистическа партия в Габрово, Севлиево, Дряново и Трявна и Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия участваха наред със съпартийците си в цялата страна в самодейността „ Солидарен Великден “, проведена за повторно от социалистите в поддръжка на пенсионери, млади фамилии, деца и обществено слаби българи преди светлия празник. Това оповестиха от пресцентъра на партията .

В домовете за възрастни членовете на Българска социалистическа партия от Габровско зарадваха хората за идния празник с хранителни артикули от български производители. Те посетиха и свои приятели, които имат потребност от помощ и също направиха празника им вероятен и споделен.

От Българска социалистическа партия в Габрово приканиха към взаимност и съпричастност преди Великден: „ Нека всички проявим грижа за хората! “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР