Габриела, единствената дъщеря на Юксел Кадриев, навърши 20 години миналата

...
Габриела, единствената дъщеря на Юксел Кадриев, навърши 20 години миналата
Коментари Харесай

Щерката на Юксел Кадриев с патешки устни и татуси

Габриела, единствената щерка на Юксел Кадриев, навърши 20 години предходната събота, само че изненадващо празникът й бе маркиран единствено от майка й Бонка Георгиева-Ласло. Оперната певица, която след развода си с новинаря сътвори ново семейство в прилежаща Сърбия, поздрави своята наследничка в обществените мрежи и отнесе купища честитки за хубавия мотив. Учудващо обаче с приветствени думи към рожденичката Габриела не се обърна баща й Юксел.

Нещо повече - съгласно информация на "Пик " водещият на новините по Би Ти Ви и младата дама не се следват в обществената мрежа Инстаграм, където Габи има чисто нов профил на близо два месеца.Този факт завчас поражда въпроса дали сред татко и щерка не са прехвърчали за следващ път искри. Въпреки, че след развода на родителите си ВИП-девойката избра да остане да живее при татко си в София, посред им нееднократно е имало търкания.

Преди години Габи бе попаднала в неприятна компания, която с пороците си я бе помъкнала по неверния път, само че за благополучие това е към този момент в предишното.Юксел обаче не е съумял да опази момичето си от актуалните фешън течения. Младата дама, която предишното лято бе абитуриентка, може да се похвали с усъвършенствания, с каквито към този момент се срещат във всяка втора жена.

Още за завършването си Габи посетила столичен център на естетични процедури, където й създали сочни джуки. От фотосите й в Инстаграм наподобява, че не се е разминала единствено с една доза, защото устните й не престават да стоят бухнали. Освен дългия маникюр, Габриела Кадриева посрещна 20-ия си рожден ден и с татуировка на лявата си ръка.

Още от 12-13-годишна мастилените рисунка са й фикс идея, само че на онази възраст бунтарката най-малко стряскаше татко си с татуси-ваденки. Мълви се, че новинарят по никакъв начин не одобрявал тази модата измежду младите, като самият той нямал нито един татус по себе си. Не можел обаче да излезе на глава с щерка си, която макар митингите му съумяла да се тауира скрито от него.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР