Г-н Стоянов, защо се кандидатирахте за общински съветник?- Членувам в

...
Г-н Стоянов, защо се кандидатирахте за общински съветник?- Членувам в
Коментари Харесай

В бъдещия общински съвет ще работя с лице към хората

Г-н Стоянов, за какво се кандидатирахте за общински консултант?
- Членувам в Българска социалистическа партия от началото на 2013г. За тези 6 години имам 8 акции зад тила си, които ми донесоха доста опит и самочувствие, че мога да се оправям с проблеми от такова естество. Също по този начин съм и създател/администратор на една от най-големите групи за хора с леви убеждения.Създадох във Facebook групата " Българска социалистическа партия за България " на 5 Февруари 2017г. и към днешна дата броя на членовете и е съвсем 9000. Всички тези неща ме доведоха досега, в който взех решение, че би трябвало да вземам участие при вземането на решения значими за хората в общината. В този миг осъзнах, че това е допустимо в случай че се кандидатирам и надлежно бъда определен за общински консултант. Ако би трябвало да преразказвам казаното до тук с едно изречение: Кандидатирах се за общински консултант, тъй като обичам да оказвам помощ на хората и имам вяра, че политиката може да не е мръсна игра, в случай че с нея се занимават хора с чисти сърца.
- Какви са проблемите на Нова Загора и каква е визията на Българска социалистическа партия за решаването им? - Основен проблем остава обезлюдяването, което пък от своя страна е подбудено от останалите проблеми на общината.
Нова Загора се ръководи феодално и локалната власт не зачита мнението на хората, нито ги позволява до съвещания на общинския съвет.Това може да се промени с транспарантно ръководство, което да е отворено към хората и техните оферти.
Сигурноста в Нова Загора е под всякаква рецензия. Пряко доказателство за това е, че интернационална верига като ОМВ прекрати денонощния цикъл на работа на обекта си в града ни поради проблеми със сигурноста.
Най-голямата бензиностанция в Нова Загора към този момент работи до 22:00 защото от най-малко 6-8 години чиновниците и част от посетителите са подложени на тормоз от една избрана група клиенти, против която локалната власт и полицията си затварят очите. Една от концепциите ни, с които излизаме пред хората е нулева приемливост към нарушителите на публичния ред. Успех можем да имаме единствено и само, в случай че прилагаме закона за всеки извършител без значение от публичното му състояние и месторабота. В Нова Загора има моменти, когато даже дишането е затруднено. Проблема с мръсния въздух е от 5 години и към момента не е решен. Тази спънка продължава да стои на дневен ред, само че с цел да има смяна би трябвало локалната власт да покаже воля за битка. Именно тук ние от Българска социалистическа партия считаме да бъдем безкомпромисни към всеки, който заплашва качеството на живот в общината ни.
Без значение дали става дума за елементарен човек или огромен вложител. От известно време се ускорява и недоволството за възходящия брой на бездомни животни. Има няколко девойки, които на процедура се пробват на доброволни начела да свършат работата на общината по отношение на този проблем. Ние имаме вяра, че при една загрижена за животните и хората локална власт този проблем може да бъде решен, както и съвсем на цяло да бъде лимитирана експанзията на обособени хора към бездомни животни и да се вземат ограничения за нападателните животни, когато има такива. Има няколко съответни метода това да се реши и един от тях е построяването на общински подслон, който да се грижи за болните бездомни животни, както и да прави кастрации на бездомни животни за понижаване на тяхната популация. Това може да бъде свършено най-добре в синхрон със зоополицията. Не би трябвало да се пропущат и проблемите в опазването на здравето. В община като Нова Загора от години няма денонощна аптека, а общинската болница е със затихващи функционалности и все по-малко хора я посещават при потребност.
Чрез по-строг надзор на разходваните средства и помощ от страната, имаме вяра че общинската болница може да бъде избавена. Имаме съответни хрумвания и ще създадем всичко допустимо възрастните хора по селата да имат по-чести визити от лекар, както и по-лесен достъп до медикаменти от първа нужда. Града ни има голям проблем с неналичието на вложения. Могат да се разкрият нови работни места, в случай че се спре с рекета над бизнеса, което от своя страна ще докара до повишение на доверието към виновните институции.
- Как младеж като вас реши да избере политиката и Българска социалистическа партия?
- Винаги съм бил с леви убеждения. Иразстнал съм в такова семейство, което сигурно е асъдействало за избора ми. Издигайки се в политиката ще имам повече лостове и механизми да оказвам помощ на хората, което е и главния ми тласък да избера политиката. Избрах Българска социалистическа партия освен поради левите си убеждения. Социалистическата партия е единствената с поредни дейности в полза на хората.
Гордея се и с обстоятелството, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която дава път на младите без да ги лимитира и да им постанова цензура.
- Как ще работите в бъдещия общински съвет?
- В бъдещия общински съвет ще работя с лице към хората. Ще поддържам решения единствено и само, в случай че са в полза на обществото. Поемам и ангажимент за постоянно образуване на приемни дни в града и по селата.
Всеки един човек е значим и би трябвало да бъде чут. Някои хора споделят, че политиците се засилват единствено преди избори. В персонално качество не считам да се придържам към тази доктрина. Вярвам, че би трябвало да се работи от избори за избори и ще дам оптималното от себе си.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР