Г-н Петков запозна парламентарната група с целия процес по взимането

...
Г-н Петков запозна парламентарната група с целия процес по взимането
Коментари Харесай

Нинова: Решението ни остава

Г-н Петков срещна парламентарната група с целия развой по взимането на решението за изгонването на съветските дипломати - по кое време е почнало, в какви формати, кои са взели участие, кои са осведомени. Това не трансформира позицията ни от през вчерашния ден. Ще се върнем на масата за договаряния, когато " Продължаваме промяната " предложи различен министър председател . Това удостовери водачът на Българска социалистическа партия и вицепремиерът в оставка Корнелия Нинова след срещата на премиера в оставка Кирил Петков с парламентарната група на Българска социалистическа партия.

В сряда, след съвещание на Изпълнителното бюро и парламентарната група на Българска социалистическа партия, левицата взе решение да се отдръпна от договарянията с " Продължаваме промяната " за нов кабинет, ако те не излъчат друга номинация за министър председател, друга от тази на досегашния министър-председател Кирил Петков.

От своя страна Петков акцентира, че разговорът с Българска социалистическа партия продължава и са се върнали на " значимите за България тематики ", каквито са икономическото положение и антикорупционните политики.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР