Г ЕРБ оттегля кандидатурата на Красимир Ципов за председател на

...
Г ЕРБ оттегля кандидатурата на Красимир Ципов за председател на
Коментари Харесай

ГЕРБ оттегля кандидатурата на Красимир Ципов за председател на ЦИК

Г ЕРБ отдръпва кандидатурата на Красимир Ципов за ръководител на ЦИК. Това разгласи на брифинг министър председателят в оставка и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи Агенция „ “.

Борисов уточни, че е видял през вчерашния ден по какъв начин се споглеждат партиите на консултациите при президента Румен Радев.

От своя страна Красимир Ципов съобщи:

„ Честит празник и от мен. След като завършиха консултациите, стана ясно, че има единствено една единствена кандидатура за ръководител на ЦИК. След като разсъждавах в късния следобяд на вчерашния ден, си разреших да помоля премиера да свикаме съвещание тази заран, с цел да проучваме по този начин създалата се обстановка.

Вчера станахме за следващ път очевидци на това, че всички други партии взеха решение да избягат от отговорност. Единствено ние предложихме кандидатура за ръководител на ЦИК, тъй като сме потвърдили, че се отнасяме извънредно отговорно. Отиваме на предварителни парламентарни избори. Сметнах, че е належащо да показва моята позиция пред управителния орган на партията. Не се опасявам да ръководя груповия орган ЦИК “, съобщи още той.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР