Г-7 налага нови санкции срещу руската оръжейна индустрия Новите мерки ...

Г-7 налага нови санкции срещу руската оръжейна индустрия Новите мерки

Г-7 налага нови санкции срещу руската оръжейна индустрия

Г-7 постанова нови наказания против съветската оръжейна промишленост Новите ограничения ще бъдат ориентирани против военното произвеждане и веригите за доставки, а Украйна ще бъде подкрепена с доходи от наказателни мита Препоръчай (0)
Заради съветската нападателна война против Украйна Съединени американски щати и останалите страни от Г-7 желаят да наложат спомагателни наказателни ограничения против Русия. В рамките на срещата на върха на Г-7 в Бавария Белият дом разгласи, че ограниченията ще бъдат ориентирани, наред с другото, против военното произвеждане и веригите за доставки.

Съединени американски щати, в съгласуваност с страните от Г-7, ще наложат наказания на стотици други лица и институции, както и наказателни мита върху голям брой съветски артикули, предава DPA.

Високопоставен представител на американското държавно управление даде да се разбере, че по време на срещата на върха към момента не е реализиран пробив по предлагането на Съединени американски щати за ограничение на цените на съветския нефт. Обсъжданията с други сътрудници от Г-7 към момента не престават, сподели служителят. Въпреки това виновните министри щели да бъдат инструктирани да разработят подобаващи механизми. Предложението на Съединени американски щати е за да се принуди Русия да продава нефт на доста по-ниска цена на огромни клиенти като Индия.

На втория ден от срещата на върха на Г-7 в замъка Елмау украинският президент Володимир Зеленски също направи послание към държавните и държавните ръководители на огромните индустриални страни. Според посланик в границите на видеообръщение той е изискал от държавните и държавните ръководители на страните от Г-7 всеобхватна помощ в отбранителната война против Русия. Твърди се, че Зеленски е изискал по-конкретно системи за противовъздушна защита.

Страните от Г-7 разшириха глобите против Русия след нападението против Украйна преди към четири месеца. В неделя президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи, че те ще наложат възбрана за импорт на злато от Русия.

Украйна ще бъде подкрепена с доходи от наказателни мита

Лидерите на Г-7 ще координират и разширят глобите, с цел да лимитират в допълнение достъпа на Русия до основни материали, услуги и технологии от своите стопански системи. Санкциите на Съединени американски щати против съветския защитителен бранш ще бъдат в допълнение разширени. Целта е да се ограничи опцията на Русия да „ размени военното съоръжение, което към този момент е изгубила в бруталната си война против Украйна ".

В изказването се споделя, че Съединени американски щати ще наложат наказателни мита на повече от 570 съветски продуктови групи с размер към 2,3 милиарда $. Байдън и други водачи от Г-7 ще се опитат да употребяват приходите от наказателните мита върху съветските артикули за подкрепяне на Украйна. Това ще подсигурява, че „ Русия ще заплати разноските за своята война ".

Белият дом също по този начин разгласи, че ще бъдат наложени наказания на лицата, виновни за нарушавания на правата на индивида, като да вземем за пример военни закононарушения. Държавният департамент на Съединени американски щати ще наложи възбрана за влизане на към 500 държавни чиновници „ за опасност или нарушение на суверенитета, териториалната целокупност или политическата самостоятелност на Украйна, или за угнетяване на несъгласието в Русия ".

Според държавното управление на Съединени американски щати Г-7 ще се ангажира да помогне на Украйна да покрие краткосрочния си бюджетен недостиг. Съединени американски щати ще заделят за тази цел 7,5 милиарда $ от утвърждения от Конгреса на Съединени американски щати пакет за помощ. Лидерите на Г-7 ще се ангажират да дават финансова, филантропична, военна и дипломатическа поддръжка на Украйна „ толкоз дълго, колкото е належащо ". Този ангажимент включва и обезпечаването на модерни оръжейни системи.

Източник: investor.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg