ФЬОНИКС Фарма България – един от най-големите фармацевтични дистрибутори в

...
ФЬОНИКС Фарма България – един от най-големите фармацевтични дистрибутори в
Коментари Харесай

ФЬОНИКС Фарма ще обслужват с нулев въглероден отпечатък маршрутите в София и Пловдив с Ford E-Transit

ФЬОНИКС Фарма България – един от най-големите фармацевтични дистрибутори в България и част от PHOENIX Group обновява автопарка си с електрически Ford E-Transit.

• Ford E-Transit завоюва лидерското място по продажби в сегмента в България
• България е измежду първите страни, в които електрическите Ford E-Transit възобновяват автопарка на фармацевтичния водач ФЬОНИКС Фарма

Ford E-Transit, напълно електрическа версия на най-продавания товарен ван в света заема лидерската позиция по продажби в България с над 40 продадени автомобила.

Изцяло електрическият лекотоварен флагман на марката е доста повече от транспортно средство с нулеви излъчвания за притежатели на автопаркове и бизнеси. С него те получават в пакет над 50-годишния експертен опит на най-продавания лекотоварен автомобил в света и екологична система от реформаторски цифрови решения, които трансформират пазарния сегмент за превоз на товари.

Изпълнявайки своята задача да доставя здраве всеки ден, интегрираният снабдител на здравни услуги ФЬОНИКС Фарма предприе смели и виновни стъпки в посока на корпоративната си отговорност, стартирайки програмата си за стабилно развиване PHOENIX Green. Следващата разумна крачка в това начинание е пилотен план за внедряването на първите 4 електрически буса, с които ФЬОНИКС Фарма ще прави своите доставки на територията на София и Пловдив, и по този начин се подрежда измежду първите дистрибутори в България, които внедряват 100% електрически коли в своя автопарк.

Ford E-Transit предлага несравнима продуктивност, с помощта на водещи в класа 68kWh потребен потенциал на електрическата батерия, смесен пробег от 317км.* с едно зареждане, мощ на електромотора и неповторима функционалност за зареждане на работни принадлежности Pro Power Onboard.

Предимствата на електрическия E-Transit се допълват и от усъвършенствано общоприетоо съоръжение, включващо SYNC4 мултимедийна система и модерни, интелигентни системи за сигурност и подкрепяне на лидера, които донесоха златно отличие от EURO-NCAP.

Мощността и впечатляващия пробег, както и най- положителната сигурност и сигурност трансформират лекотоварния E-Transit в подобаващ автомобил за всеки бизнес клиент, който желае да електрифицира своя авто парк и да усъвършенства транспортните си разноски. E-Transit е със златно отличие от Euro NCAP като един от най- безвредните ванове на пазара.

В по-големите градове отчитаме високи равнища на замърсяване на въздуха. Ford E-Transit е идеалното решение за понижаване на въглеродния отпечатък от логистиката на разнообразни артикули и ще има значителен принос към подобряването на въздуха и по-благоприятна околна среда.

Ford се стреми към нулеви излъчвания за всички продажби и въглеродна индиферентност на европейските си уреди, логистика и снабдители до 2035 година и въглеродна индиферентност в международен мащаб не по-късно от 2050 година

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР