Футболният Левски е подписал договор за рекламно сътрудничество с австрийска

...
Футболният Левски е подписал договор за рекламно сътрудничество с австрийска
Коментари Харесай

"Левски" обяви партньорство с австрийска фирма

Футболният " Левски " е подписал контракт за рекламно съдействие с австрийска компания. Това оповестиха " сините " на.

Договорът с компанията " BELFRY Group " е до края на 2021 година

" BELFRY Group е основана в Австрия и предлага изчерпателен и разнороден набор от услуги в региона на основаването, разширението и поддържането на инфраструктура в района на Централна и Източна Европа, както за обществената сфера, по този начин и за частни клиенти. Философията на компанията се базира на високоефективното осъществяване, основаващо се на цифровизирани процеси и на решения, които икономисват както разноски, по този начин и запаси в полза на клиентите и на околната среда ", се споделя в известието на " Левски ".

Снимка: Lap.bg

Мажоритарният притежател на " сините " Наско Сираков благодари на компанията за търпението и доверието.

" ПФК Левски” благодари на BELFRY Group за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и известна марка в България. Надяваме се, че това съдействие ще бъде от изгода за двете страни и ще сътвори дълготрайна връзка сред нашите две марки ", са думите на Сираков.

Сътрудничеството идва в тежък финансов миг за клуба. " Левски " е в рецесия, като футболистите не са получавали заплати от февруари 2021 година Част от чужденците пък напуснаха отбора, а лицензът за идващия сезон на деветия във краткотрайното класиране на Първа лига е заплашен.

Снимка: Lap.bg

Преди седмица Сираков разгласи, че се прави всичко допустимо " сините " да покрият условията на лицензионната комисия и загатна, че договарянията с нов спонсор са на финалната права.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР