Футболният директор на Манчестър Сити Чики Бигиристайн коментира жребия за

...
Футболният директор на Манчестър Сити Чики Бигиристайн коментира жребия за
Коментари Харесай

Чики Бегиристайн: Трябва да сме почти перфектни

Футболният шеф на Манчестър Сити Чики Бигиристайн разяснява жребия за четвъртфиналите на Шампионската лига, който опълчи “гражданите” на Ливърпул. “Много сложен противник. Обичаме да пътуваме и да вървим в други страни в Шампионската лига, само че жребият е такъв”, съобщи Бегиристайн.

“Познаваме се доста добре. Те са нападателен тим. Истината е, че ни чакат два страхотни мача и ще забележим добър футбол. В Шампионската лига няма място за неточности. Всичко би трябвало да сработи, би трябвало да сме съвсем съвършени и в двата мача. Знаем силата на Ливърпул, в шампионата те ни победиха, когато гостувахме, а ние спечелихме у дома”, показа още испанецът.

Ливърпул нанесе единствената до момента загуба на Сити от началото на сезона във Висшата лига, когато завоюва с 4:3 на “Анфийлд”, само че на “Етихад” тимът на Пеп Гуардиола завоюва с 5:0. Мърсисайдци и “гражданите” за първи път ще се изправят един против различен в Европа.

TXIKI: " It's a very difficult one. We like to travel and to go to another country in the Champions League but it is what it is. " #UCLdraw #mancity
— Manchester City (@ManCity) March 16, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР