Футболният агент Николай Жейнов отговори задочно на нападките на президента

...
Футболният агент Николай Жейнов отговори задочно на нападките на президента
Коментари Харесай

Жейнов се обиди на Крушарски за чакали и лешояди

Футболният сътрудник Николай Жейнов отговори задочно на нападките на президента на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, който в изявление за " Меридиан Мач " го упрекна че " мъти главите на футболистите ". Повод за думите на предприемача бе неналичието на съответни предложения към играчи на " смърфовете ".

Ето и известието от Николай Жейнов, който съставлява организацията " Глобъл мениджмънт ", която заведе дело за неплатежоспособност против ПФК Левски:

" С голяма изненада прочетох във вестник " Меридиан мач ", че президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е загатнал моето име по отношение на обвиняване към футболни мениджъри, че " мътят главите на неговите играчи ", " дебнат като чакали ", " За Асен Георгиев това е агитация на такива като Николай Жейнов, които мътят главите на момчетата. Има доста лешояди, цяла тайфа, които дебнат и чакат да вземат пари от тях ".

Аз и представляваното от мен сдружение " Глобъл мениджмънт " държим господин Крушарски да се извини или като мъж да застане публично зад цитираните негови обвинявания. Ако господин Крушарски неотложно не опровергае достоверносттта на изнесената информация или не се извини за безпочвените си обвинявания, ще му бъде потърсена правосъдна отговорност от него.

С почитание Николай Жейнов " Глобъл мениджмънт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР