Футболните фенове от Черна гора ударили и втора бензиностанция. На

...
Футболните фенове от Черна гора ударили и втора бензиностанция. На
Коментари Харесай

Черногорските ултраси ударили и втора бензиностанция

Футболните почитатели от Черна гора блъснали и втора бензиностанция.

На 6.07.2022 година към 11 ч. в Райононто на Министерство на вътрешните работи в Търговище е получена тъжба от шеф на бензиностанция, намираща се на околовръстния път край града, че късно вечерта на 5.07.2022 година в обекта е осъществена кражба на разнообразни артикули, които се продават в него. От подхванатите незабавни дейности от чиновници на РУ-Търговище е открито, че обвинените за осъществяване на действието – 45 жители на Черна гора, към този момент са арестувани в районно управление (на МВР) - Горна Оряховица за осъществени сходни обири на бензиностанция към Лясковец. Това са почитатели на черногорския " Субиеска ", които се прибирали в родината си с рейс, откакто са били на мач в Разград, оповестиха през днешния ден от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище.

От Горна Оряховица групата е била върната в Търговище, където ентусиастите са разпитани в хода на формираната незабавна инспекция по случая. Установено е, че 10 от тях са направили обири на разнообразни хранителни артикули - безалкохолни питиета, сокове, енергийни питиета, минерална и изворна вода, шоколади, кроасани, бисквити, бира, хранителни добавки, бутилки уиски, както и нехранителни артикули – слънчеви очила, от бензиностанцията край Търговище.

Установено е също, че нанесената от кражбите вреда на обекта е размер на общо 1427,73 лева Сумата към този момент е възобновена на длъжностно лице – отговорник на обекта. По случая в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Търговище е формирана и кореспонденция. Материалите по нея навреме са докладвани в Районата прокуратура. На причинителите на кражбите са наложени административни санкции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР