Футболната легенда Диего Марадона няма да присъства на филмовия фестивал

...
Футболната легенда Диего Марадона няма да присъства на филмовия фестивал
Коментари Харесай

Марадона няма да стигне до Кан заради операция

Футболната легенда Диего Марадона няма да участва на филмовия фестивал в Кан , където премиера е документален филм за живота му , защото наранил рамото си, съобщи режисьорът на лентата пред Агенция Франс Прес.
 
Аржентинската икона е обект на пълнометражна работа на английския режисьор . Самият Асиф Кападиа обаче заяви, че Марадона, който беше заречен да поддържа лентата в Кан, няма да мине по аления килим за премиерата в неделя. Режисьорът посочи, че 58-годишният Марадона ще би трябвало да се подложи на интервенция . " Той има болежка в рамото си и ще би трябвало да има интервенция ", съобщи той пред Агенция Франс Прес.
 
Кападиа сподели, че Марадона, считан за един от най-големите футболисти на всички времена, се е съгласил да приказва с него, тъй като е почитател на кино лентата му " Сена " за бразилския ас от Формула 1 Айртон Сена, който почина, откакто удари болида си в стена по време на Голямата премия в Сан Марино през 1994 година
 
Филмът наблюдава забележителното издигане на Марадона от бордеите на Буенос Айрес до международната популярност . Лентата се концентрира най-много върху времето му в „ Наполи “, когато магическият ляв крайник на Марадона завоюва две шампионати в италианския шампионат на Серия А, а с " божията ръка “ извади Англия от Световната купа през 1986 година
 
Филмът на Кападия съдържа и набор от фрагменти на играча, който купонясва с донове от Камора, неополитанските мафии, до момента в който е състезател в Неапол.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР