Футболна звезда свали бадминтонистката ни Стефани Стоева. Станимир Георгиев е

...
Футболна звезда свали бадминтонистката ни Стефани Стоева. Станимир Георгиев е
Коментари Харесай

Футболен талант свали Стефани Стоева

Футболна звезда смъкна бадминтонистката ни Стефани Стоева. Станимир Георгиев е новото гадже на чаровницата, която преди дни, дружно със сестра си Габриела, разгласи, че се отдръпва от българския спорт, научи HotArena.

Двамата са дружно от края на предходната година, само че към този момент се демонстрират обществено в обществените мрежи. Запознали се в НСА предходната година. Георгиев е огромен гений при юношите и даже към този момент се е представял на равнище в „ Локомотив ” /Горна Оряховица/. След дейната си кариера счита да се посвети на треньорска активност, написа „ България през днешния ден ”.

Интересно е, че любовната спекулация на Стефани съответствува с решението й да се раздели със спортната си кариера в България. Само преди дни двете със сестра й оповестиха, че няма да бъдат част от националния тим.

Спортистките стопираха да вземат участие интензивно в надпревари последните няколко месеца и даже жертват олимпиадата в Токио през 2020 година, което е тяхна заветна фантазия. Те обаче са решени да сменят поданството си и спортния отбор, само че за задачата е нужно да минат три години от последното им съревнование за България, с цел да могат да вземат участие още веднъж на огромни шампионати.

Липсата на надпревари даде опция на Стефани да отдели повече време на обичания си. Сестра й Габриела също има връзка и то много продължителна.

Блондинката е гадже с хандбалния национал Любослав Димитров и двамата даже прекараха няколко дружно в Париж, където се снимаха край Айфеловата кула.

Откакто стана ясно, че Габи няма да гони олимпийска квота със сестра си, тя му отпусна края и прекарва повече време с обичания си, единствено и единствено да компенсира разделите, които двамата претърпяха около сложните си графици по-рано.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР