Футболистите от националния отбор на Германия са недоволни от условията

...
Футболистите от националния отбор на Германия са недоволни от условията
Коментари Харесай

Германците недоволстват от базата на ЦСКА

Футболистите от националния тим на Германия са недоволни от изискванията на хотела във Ватутинки, където са настанени по време на международното състезание в Русия. За времето на Мондиал `18 Бундестимът нае подготвителния комплекс на ЦСКА (Москва) в столичното предградие, само че след по-малко от седмица там се оказа, че играчите на Йоахим Льов имат недоволства.

Самото градче Ватутинки е било гарнизонно населено място на Червената войска по време на Втората международна война. Настоящият хотел на " армейците " там има всички нужни условия, само че контрастира мощно с лукса, на който международните първенци се радваха в Сочи по време на шампионата за Купата на конфедерациите предишното лято.

Според немската преса играчите от " маншафта " се нервират най-вече от " изтърканите килими и руския фон ". Освен това не всяка стая разполагала с течаща вода. Селекционерът Льов пък упреквал основния готвач, че не можел да извърши поръчаното меню.

" Няма смисъл да се оплакваме от хотела. Това къде сме отседнали не може да бъде опрощение - разяснява въпреки всичко Тони Кроос, представен от " Билд ". - Но в този момент ще чакаме с още по-голямо неспокойствие лятната си почивка след международното състезание. Едва ли ще изберем отново да дойдем тук. "

В първия си мач на Мондиал `18 Германия сензационно загуби с 0:1 от Мексико на ст. " Лужники " в Москва. Вторият мач на международните първенци е в събота (23 юни) на Олимпийския ст. " Фишт " в Сочи.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР