Футболистите от националния отбор на Аржентина се обърнаха към ръководството

...
Футболистите от националния отбор на Аржентина се обърнаха към ръководството
Коментари Харесай

Бунт в тима на Аржентина

Футболистите от националния тим на Аржентина се обърнаха към управлението на аржентинската асоциация с молба за незабавна промяна на селекционера Хорхе Сампаоли преди последния мач на отбора от груповата фаза на Мондиал 2018. Това оповестява аржентинският ефирен канал " Тодо нотисиас ", базирайки се на източник от футболната федерация.

" В тима има протест. Играчите са срещу Хорхе Сампаоли да ги управлява в мача против Нигерия ", оповестиха от малкия екран.

Двубоят сред Нигерия и Аржентина ще се състои на 26 юни в Санкт Петербург.

Двукратните международни първенци приключиха 1:1 с Исландия и изгубиха с 0:3 от Хърватия в първите си две срещи от международното състезание. Тимът има една точка досега и заема третото място в класирането в група D. На второ място също с 1 точка е тимът на Ислания, който по-късно през днешния ден излиза във втория си мач против Нигерия.

Сампаоли пое Аржентина през лятото на 2017 година, заменяйки на поста Едгардо Бауса. Под негово управление " гаучосите " приключиха на трето място в международните квалификации в зона Южна Америка и се класираха за Мондиал 2018 в Русия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР