Футболистите на Южна Корея разменили фланелките си на последните контроли

...
Футболистите на Южна Корея разменили фланелките си на последните контроли
Коментари Харесай

Корейците разменили фланелките си, за да объркат съперника

Футболистите на Южна Корея разменили фланелките си на последните контроли преди международното, с цел да объркат противниците си. Това стана ясно часове преди първия конфликт на мондиала, изгубен с 0:1 от Швеция.

Селекционерът Шин Тае-Йон стимулира решението си с обстоятелството, че треньорите от останалите континенти мъчно разграничават играчите му. Той призна, че само нападателят на " Тотнъм " Сон Хюн-Мин и капитанът Ки Сун-Юн са играли със личните си номера в инспекциите с Боливия и Сенегал по-рано този месец.
Дузпа след видеоповторение донесе успеха на Швеция над Южна Корея И двата отбора претендираха за по един неотсъден углавен удар
" Разменихме фланелките, тъй като не искахме да разкриваме тактиката си - изясни Шин. - Съперниците познават някои от моите футболисти, само че за хората от Запад е мъчно да разграничават азиатците. Решихме да се възползваме оптимално от тази специфичност. Всички треньори се тормозим от шпиониране и се стараем да крием колкото е допустимо повече ".

Стратегията му обаче не проработи против Швеция и отборът му позволи минимална загуба. Единственото попадение падна от дузпа, отсъдена след конкултация с видео асистентите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР