Футболистите на Светкавица (Търговище) победиха с класическото 3:0 гостите от

...
Футболистите на Светкавица (Търговище) победиха с класическото 3:0 гостите от
Коментари Харесай

Светкавица с четвърта поредна победа през пролетта

Футболистите на Светкавица (Търговище) победиха с класическото 3:0 гостите от Септември 98 (Тервел) в среща от 22-ия кръг от шампионата в Трета лига – Североизток. Мачът се игра на градския стадион „ Димитър Бурков “ в Търговище пред близо 150 фенове при топло за средата на месец март време. Четвъртата поредна победа от началото на пролетния полусезон след сполучливите игри над Волов (Шумен), Локомотив (Русе) и Кубрат 2016 прати отбора на трета позиция в класирането.

В срещата със Септември 98 (Тервел) домакините диктуваха играта на терена от началото на дуела, само че голът падна чак в 30-ата минута. От директен свободен удар Румен Русков центрира в наказателното поле на гостите, на втора греда Динко Дерменджиев се възползва от паниката сред бранителите и с глава откри резултата 1:0. През втората част Динко Дерменджиев удари гредата, а в 60-ата минута бе изведен очи в очи с вратаря на гостите за 2:0.

Третото попадение бе дело на Николай Николов (Никсана). В 70-ата минута след центриране в наказателното поле вратарят на гостите не можа сполучливо да избие топката. От това се възползва Николай Николов, който с глава направи резултата типичен 3:0. В края на мача гостите от Тервел също имаха две чисти положения, само че сполучливите намеси на Тодор Тодоров резервираха вратата му четвърти следващ мач „ суха “. Североизточна Трета лига 22 кръг, събота 6 април  Светкавица (Търговище) 16:00  Бенковски (Бяла)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР