Футболистите на Словения са били мотивирани с разкази за сензационната

...
Футболистите на Словения са били мотивирани с разкази за сензационната
Коментари Харесай

Словения се надъхва с кошмар на Левски

Футболистите на Словения са били стимулирани с разкази за сензационната победа на Олимпия (Любляна) над Левски с 2:1 на " Васил Левски " през 1994 година, твърди " Меридиан Мач ". Журналистът от словенската държавна телевизия Андрей Старе, който през днешния ден ще разяснява срещата с България, е бил доктор на отбора от Любляна по време на първите конфликти със " сините ".

" Бяха ни сложили под обсада и ни засипваха с удари отвред. Ние обаче направихме три контри и вкарахме два гола ", по този начин Старе описал дуела на " Васил Левски ", приключил 2:1 за гостите. Тогава Левски разполагаше с извънредно мощен тим, цялостен с играчи от Пеневата чета, която месец по-рано бе завоювала четвъртото място в света.

" Не се сещам за елементи за мача с Левски. Влязохме като новобранци. Имам прекрасен мемоари от този стадион ", призна на конференцията през вчерашния ден селекционерът на Словения Игор Бенедейчич. Той е един от игралите в мача против звездния " наследник " състав през 1994 година. Лига на нациите 5 кръг, петък 16 ноември  Словения 1:1краен резулат  Норвегия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР