Футболистите на Славия надиграха като гости състава на Монтана с

...
Футболистите на Славия надиграха като гости състава на Монтана с
Коментари Харесай

Нова победа за Славия - този път над Монтана като гост

Футболистите на Славия надиграха като посетители състава на Монтана с 2:0 в мач от 30-ия кръг на Първа лига, в групата за систематизиране на местата от 11-ото до 14-ото. Головете за столичани означиха Ерол Дост в 39-ата минута и Питър Макрилос в 65-ата.

Като цяло гостите бяха по-добрия и по-качествен състав съвсем от самото начало и напълно справедливо стигна до триумфа. Логичното пристигна в 39-ата минута, когато след неточност на Давид Кики, Ерол Дост взе топката, потегли мощно напред и с обмислен и доста техничен удар вкара топката в мрежата - 0:1. През втората част Монтана имаше искания за дузпа, поради игра с ръка в наказателното поле на " белите " от бранител на отбора, само че те не бяха почетени от съдията Георги Кабаков.

Дойде и 65-ата минута, в която Славия нанесе решаващия си удар - при бърза контраофанзива Ертан Томбак центира в наказателното поле на Монтана, там най-съобразителен се оказа огромната звезда на столичани Питър Макрилос, който глава реши крайния победител в този мач.
В класирането в тази група, Славия е на крачка от спасението като има в актива си 33 точки. Следват Ботев (Враца) с 28, Етър с 25 и Монтана с 24.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР