Футболистите на Манчестър Сити са били ядосани в съблекалнята, след

...
Футболистите на Манчестър Сити са били ядосани в съблекалнята, след
Коментари Харесай

Съблекалнята на Сити е била гневна след първия гол на Ливърпул

Футболистите на Манчестър Сити са били ядосани в съблекалнята, откакто са видели противоречивия първи гол на Ливърпул при загубата с 1:3 на "Анфийлд ", заяви халфът на първенците Илкай Гюнкоган. Защитникът на домакините Трент-Александър Арнолд игра с ръка в наказателното поле в шестата минута, само че вместо да има дузпа играта продължи, а 22 секунди по-късно при последвалата офанзивата Фабиньо вкара за 1:0.

Попадението беше доказано след разглеждане от системата за видеоповторения (ВАР).

"Видяхме още един път обстановката в съблекалнята и за мен това е дузпа. Но в случай че попитате играчите на Ливърпул, те несъмнено ще кажат: "Може да се даде, само че е 50:50 ". Трудно е душевен да преодолееш такова решение, а за злощастие те ни вкараха и втори гол малко по-късно ", съобщи Гюндоган.

Ливърпул към този момент има преднина от 9 точки пред Манчестър Сити, който се стреми към трета поредна купа, само че сега заема четвъртото място в класирането.

През предишния сезон Сити навакса закъснение от 10 пункта през втората половина от акцията и завоюва шампионата с точка пред Ливърпул.

"Трябва да приемем моментната обстановка, само че има още доста мачове до края. През януари на предишния сезон също изоставахме много, само че успяхме да обърнем нещата в наша изгода ", сподели Гюндоган.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР