Футболистите на Локомотив (Пловдив) вдигнаха втората поредна Купа на България

...
Футболистите на Локомотив (Пловдив) вдигнаха втората поредна Купа на България
Коментари Харесай

Локо вдигна купата пред море от фенове

Футболистите на Локомотив (Пловдив) подвигнаха втората поредна Купа на България пред " море " от почитатели на тима и получиха самопризнание от кмета Здравко Димитров, който съобщи, че те са влезнали в спортната история на града.

" Черно-белите " последователи приветстваха бурно момента, в който капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев подвигна Купата на България от терасата на Община Пловдив, както повелява традицията. Отборът завоюва финала на шампионата против ЦСКА с 5:3 на 1 юли. Преди да покажат трофея, футболисти, треньори и управление бяха приветствани от кмета на града Здравко Димитров.

" Времето след успеха Ви над ЦСКА е прекомерно малко и може още да не осъзнавате измерението на това, което направихте. Вие влязохте в историята и донесохте наслада на Пловдив, проявихте се като същински мъже и Ви благодаря за това, което вършиме за спорта в нашия град ". С тези думи Здравко Димитров се обърна към футболистите, а по-късно пожела на президента Христо Крушарски да продължава да се грижи за тима и да реализира европейски триумфи.

Кметът връчи на Крушарски формален плакет на Античния спектакъл за извоюваната втора поредна купа в наличието на регионалния шеф Дани Каназирева, заместник-кметове, кметове на региони и легендата на " черно-белите " Христо Бонев, предава БНР.

По традиция най-аплодирани при насладата с Купата бяха капитанът Димитър Илиев и старши треньорът Бруно Акрапович, както и вратарят Илко Пиргов, избавил решителната дузпа на финала.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР