Футболистите на Левски изказаха своята пълна подкрепа към треньора Живко

...
Футболистите на Левски изказаха своята пълна подкрепа към треньора Живко
Коментари Харесай

Футболистите на "Левски": Подкрепяме треньора. Няма да се оправдаваме с тежкия период

Футболистите на " Левски " изрекоха своята цялостна поддръжка към треньора Живко Миланов, макар неприятното начало на сезона. На формалния уебсайт на " сините " беше оповестена позиция, в която от клуба отхвърлиха появилите се информации за неодобрение в съблекалнята против експерта и уволняване при ново проваляне.

От началото на акция 2021/2020 " Левски " записа загуби против " Славия " и " Ботев " Враца, а клубът продължава да е в тежко финансово положение, в което изпадна при започване на 2020 година

Снимка: Lap.bg

" Левскари, през днешния ден бе оповестена следващата дезинформация по адрес на „ ПФК Левски “ и в частност футболистите и треньорския щаб на първия отбор. Бяха приписани реплики на играчите, които в никакъв случай не са били изричани, и които насаждат усещане за раздор в връзките сред наставника Живко Миланов и футболистите.

С цялата си отговорност, желаеме да кажем, че всички в отбора поддържаме и стоим зад своя треньор, изпълняваме своите отговорности и сме пределно мобилизирани да прекъснем отрицателните резултати, които записахме в първите два мача от шампионата. За нас тези две загуби са също толкоз мъчителни, колкото и за всички последователи, милеещи за „ синия “ тим. И ние не по-малко от всички, обичащи „ Левски “, желаеме тимът да се върне на победния път. В никакъв случай няма да се оправдаваме с тежкия интервал, през който клубът минава, а ще продължим да работим дружно, с цел да победим.

Вярваме, че като тим можем да преминем през сложните мигове, в случай че сме единни и по тази причина няма да позволим зловредни внушения и откровени неистини да тровят атмосферата в отбора.

Пътят пред нас е дълъг и сложните борби занапред предстоят. Затова подкрепяйте „ Левски “ по този начин, както единствено Вие можете, левскари. Само дружно ще победим!

От футболистите на „ ПФК Левски “, се споделя в позицията на " сините ".

Снимка: Lap.bg

Следващият мач на " Левски " е против " Арда " на 8 август.

Живко Миланов застана на треньорския пост на стадион " Георги Аспарухов " в края на 2020 година В 12 мача той изведе отбора до 4 победи, 2 равенства и 6 загуби.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР