Футболистите на Хебър са от днес официално в лятна ваканция.

...
Футболистите на Хебър са от днес официално в лятна ваканция.
Коментари Харесай

Футболистите на Хебър официално вече са във ваканция

Футболистите на Хебър са от през днешния ден публично в лятна почивка. След вчерашната последна за сезон 2022/2023 подготовка тимът се събра на прощална вечеря в един от най-актуалните комплекси край Пазарджик, като на сбирката по персонални аргументи не съумяха да участват част от състезателите и спортно-техническия щаб.
 Хебър се раздели с двама футболисти Хебър се раздели с двама футболисти
Датата на първия общ брой след късата почивка се чака да стане ясна с отпадане на най-важната за момента въпросителна - кой ще води бащина тайфа през новия сезон. Както Любослав Пенев към този момент разгласи след края на дуела с Берое(3:1), неговата спогодба с кмета на общината Тодор Попов е била до края на спортната 2022/23 година Очаква се до петък Пенев да има среща с пазарджишкия кмет, на която да се разяснява и тематиката за неговото вероятно оставане отпред на Хебър през новото състезание.

Междувременно през вчерашния ден стана ясно, че смененият наложително в мача с Берое нападател на Хебър Ивайло Михайлов е с нова неприятна травма. Той има спукано ребро и скъсване на адуктора след зверския конфликт с вратаря на “заралии ” Гошев при отбелязване на първия гол в мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР