Футболистите на Хебър от днес официално са в лятна ваканция,

...
Футболистите на Хебър от днес официално са в лятна ваканция,
Коментари Харесай

Хебър излезе във ваканция

Футболистите на Хебър от през днешния ден публично са в лятна почивка, осведомиха от клуба.  След вчерашната последна за сезон 2022/2023 година подготовка, тимът се събра на прощална вечеря в един от най-актуалните комплекси край Пазарджик, като на сбирката по персонални аргументи не съумяха да участват част от състезателите и спортно-техническия щаб.

Датата на първия общ брой след късата почивка се чака да стане ясна с отпадане на най-важната за момента въпросителна – кой ще води тима през новия сезон. Както Любослав Пенев към този момент разгласи след края на дуела с Берое, неговата спогодба с кмета на общината Тодор Попов е била до края на спортната 2022/2023 година Очаква се до петък Пенев да има среща с пазарджишкия кмет, на която да се разяснява и тематиката за неговото вероятно оставане отпред на Хебър през новото състезание.

Междувременно през вчерашния ден стана ясно, че смененият наложително в мача с Берое нападател на Хебър Ивайло Михайлов е с нова неприятна травма. Той има спукано ребро и скъсване на адуктора след зверския конфликт с вратаря на старозагорци Гошев при отбелязване на първия гол в мача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР