Футболистите на Етър призоваха феновете за гореща подкрепа в двата

...
Футболистите на Етър призоваха феновете за гореща подкрепа в двата
Коментари Харесай

Здравко Илиев: Феновете са нашият 12-и играч

Футболистите на Етър приканиха почитателите за гореща поддръжка в двата мача против Славия по пътя към баражите за Лига Европа. В понеделник етърци гостуват на " Овча купел " и се надяват още там да усетят поддръжката на последователите си, а на реванша на 23 май стадион " Ивайло " да бъде колкото може по-пълен.

Следващият, който даде изявление преди значимите срещи, бе опитният защитник Здравко Илиев.
" Излизаме за победа и се надявам да създадем всичко допустимо да спечелим, да зарадваме почитателите, които желаят това от нас. Два мача са, излизаме в първия на непознат терен и би трябвало да подходим доста мъдро. Ако имаме някакъв задатък от този мач, би трябвало да подходим доста съществено и за реванша и да излезем спечелили.

Нямаме проблем от физическо естество. Доста време имаше от последния мач и сме подготвени. Личното ми мнение е, че сме на положително равнище.

Атмосферата на стадион " Ивайло " ми харесва, доста се приближава до това, което би трябвало да бъде. Феновете на Етър ВТ са доста откровени, поддържат тима и в сложни моменти, и при успехите. Мисля, че би трябвало да не престават по същия метод да поддържат тима. Лично аз съм доста прелестно впечатлен от тях. Очаквам трибуните да са много цялостни за реванша. Няма какво да се заблуждаваме - те са нашият 12-и състезател! " Първа лига 1/2 кръг, понеделник 20 май  Славия 20:30предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР