Футболистите на Дунав спират тренировките от сряда, ако не получат

...
Футболистите на Дунав спират тренировките от сряда, ако не получат
Коментари Харесай

В Дунав готвят бойкот за домакинството с Арда

Футболистите на Дунав стопират тренировките от сряда, в случай че не получат дължимите им от клуба три заплати, заяви състезател, поискал анонимност. Играчите даже считат да не излязат в мача против Арда в събота, в случай че управлението на тима не се разплати с тях и не им брои забавените с три месеца суми.

Итраите започнаха тренировки, макар, че получиха напълно дребна част от заплатите си за три месеца. Очакваше се всеки миг да се стигне до договорка и клубът да има нов притежател. Оттогава изминаха повече от две седмици, а мизерията в Дунав продължава. Отчаяни, футболистите са решени да стигнат до крайни ограничения и да бойкотират по-нататъшното присъединяване на тима в елита.

Община Русе неотдавна гласоподава 90 000 лева за спонсорство, само че очевидно парите към момента не са преведени на клуба.
 Люси Киров: Има лъч вяра за Дунав
Крилото Дуде Ндонгала към този момент е дошъл в Русе и сега кара двуседмична карантина, преди да се причисли към тренировките на тима. Румънецът Драгош Фирцулеску също е в дунавския град и поддържа форма с Дунав, само че няма контракт с клуба и не е част от тима.

В момента мизерията в Дунав е принудила играчите, да се решат на крайни ограничения, които могат да костват присъединяване на тима в елита на България.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР