Футболистите на „Черноломец“(Попово) откраднаха точка при гостуването си на „Доростол“(Силистра).

...
Футболистите на „Черноломец“(Попово) откраднаха точка при гостуването си на „Доростол“(Силистра).
Коментари Харесай

Черноломец взе точка като гост на Силистра

Футболистите на „ Черноломец “(Попово) откраднаха точка при гостуването си на „ Доростол “(Силистра). Двубоят се игра на стадион „ Луи Айер “ в крайдунавския град и бе от следващия ХVII-ти кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група. Гостите от Попово преобладаваха в мача. Техните нападатели се озоваваха не един и два пъти в голови обстановки пред вратата на Веселин Василев, на ударите им и по този начин не превзеха вратата му. Решителните намеси на вратаря-ветеран на тима резервираха нулевото тъждество.

През втората част още веднъж самодейността имаха гостите, само че и домакините влязоха в час и заиграха пълноценно. Няколко рискови влизания към вратата на Радосвет Христов едвам не трансформираха резултата. Ще се запомнят мощните удари на новите попълнения Симеон Симеонов и Веселин Николаев, само че вратаря на гостите се намесваше уверено и не разреши коженото кълбо да навести мрежата на защитаваната му врата. В края на мача и гостите също пропуснаха преференциални обстановки с което резервираха нулевото тъждество в мача.

Диян Кирилов – треньор на „ Черноломец “(Попово): Тотално надиграхме силистренци на техен терен. Пропуските на нападателите ни оставиха резултата неизменен. Съжаляваме доста, близо 20 обстановки – пропилени от нашите нападатели. Реферите на мача ни ощетиха с неотсъдени две дузпи. Тотално предимство на нашите момчета на футболния терен. Домакините съзнателно бавиха играта, топката излиза в навън, чакаме я 4-5 мин. да я върнат на терена. Спечелихме една точка, само че загубихме две. Мача беше в наша изгода, само че по този начин е когато не можеш да реализираш многото преференциални за гол обстановки.

В идващия кръг 7 март (неделя) от 15,00 часа „ Доростол “(Силистра) гостува на „ Тополи 2010 “(Топили), до момента в който „ Черноломец “(Попово) приема вкъщи „ Устрем Д “(Дончево)

САЛИМ САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР