Футболистите на Ботев записаха промо клипове за предстоящото голямо бойно

...
Футболистите на Ботев записаха промо клипове за предстоящото голямо бойно
Коментари Харесай

Играчите на Ботев: Ела на 14 май за Pro Fight в зала “Колодрума“, вече са продадени над 2000 билета

Футболистите на Ботев записаха промо клипове за идното огромно бойно събитие в Пловдив - Pro Fight 19 на 14 май, от 19:30ч. в зала " Колодрума ".

Във видеото вземат участие играчите Димитър Тонев, Лъчезар Балтанов, Антоан Бароан, Джак Лейн и Дилън Мертенс, както и помощник-треньорът Сърджан Проданович. Те демонстрираха и забележителни боксови умения и организираха подготовка в залата на боксов клуб Ботев Пловдив.

Играчите и записаха апели на пет разнообразни езика - български, хърватски, нидерландски, шведски и френски.

Цялото управление на Ботев, футболистите и треньорският щаб ще бъдат специфични посетители на Pro Fight на 14 май. Събитието е и част от 110-годишнината на Ботев Пловдив.

Интересът към бойната церемония е голям и към този момент са продадени над 2000 билета.

Билетите за Pro Fight 19 в Пловдив могат да бъдат открити в цялата система на Eventim. Билетите са на цени от 15, 25 и 40 лв..

На 14 май от 19:30ч. в зала " Колодрума " ще се организира 19-а церемония на Pro Fight. За първи път Пловдив ще бъде хазаин на сходно събитие, а уредници са пловдивският клуб Бултрас Файт Клуб и Патриот - Дупница. Гала вечерта се организира взаимно с Българската конфедерация по кикбокс и муай тай.

Общо 11 съществени срещи ще се проведат по време на събитието, а в седем от срещите ще има и интернационално присъединяване.

Ден преди конфликтите на 13 май в МОЛ Пловдив Плаза ще се организира и формалния медиен кантар на събитието, а преди този момент ще се организира и семинар, който ще бъде воден от кикбокс легендата Майк Пасение - един от най-хубавите треньори в кикбокса.
TrafficNews.bg е медиен сътрудник на събитието.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР