Футболистите на Барселона вкупом скочиха на ръководството, което ще отреже

...
Футболистите на Барселона вкупом скочиха на ръководството, което ще отреже
Коментари Харесай

Играчите на Барселона критикуват шефовете, свиват заплатите със 70%

Футболистите на Барселона заедно скочиха на управлението, което ще отреже със 70% заплатите в първия тим. Играчите не бяха съгласни с този ход, като проличава, че желанието им е възнагражденията да бъдат орязани по-малко. Те евентуално гледат в " кухнята " на врага Реал Мадрид, където заплатите няма да бъдат пипани. В " Кралския клуб " обаче моделът на ръководство е много по-добър и пари има.
По мотив абсурда играчите на Барса разгласиха едно и също изказване, като пръв " се изяви " суперзвездата Лео Меси.
" Много се изписа и се сподели за първия тим по отношение на заплатите на футболистите по време на това Извънредно състояние. Преди всичко желаеме да разясним, че нашето предпочитание постоянно е било да се приложи понижаване на заплатите, които получаваме, тъй като разбираме чудесно, че става въпрос за изключителна обстановка и сме първите, които постоянно са помагали на клуба, когато сме били молени. Също по този начин доста пъти сме го правили самодейно в моменти, в които имаме вяра, че е належащо и значимо.
Не стопира да ни изненадва това, че в клуба има хора, които се пробват да ни слагат под лупа и да ни слагат напрегнат, с цел да създадем нещо, което всички сме наясно, че ще създадем.
Дойде моментът да разглася, че с изключение на намаляването на нашите заплати със 70% по време на Извънредното състояние, ще създадем дарения, с цел да може чиновниците в клуба да взимат 100% от заплатите си през това време.
Не говорихме до момента, тъй като значимото за нас беше да намерим решения, които да оказват помощ на клуба, както и на тези, които са най-ощетени в тази обстановка. Не желаеме да приключим без да изпратим сърдечен привет и доста мощ на всички, които минават през тези тежки моменти, както и на тези, които чакат търпеливо краят на рецесията в своите домове. Много скоро ще излезем от това и ще го създадем всички дружно. Да живее Барса, да живее Каталуня ", написаха играчите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР