Футболистите на Барселона ще намалят заплатите си с над 70%

...
Футболистите на Барселона ще намалят заплатите си с над 70%
Коментари Харесай

Футболистите на "Барселона" се съгласиха да намалят драстично заплатите си

Футболистите на " Барселона " ще понижат заплатите си с над 70% за времето, в което не се играят мачове поради пандемията от ковид, оповестиха каталунците в уеб страницата си. В допълнение играчите ще създадат дарения, които ще оказват помощ на чиновниците в клуба да получават цялостните си хонорари в този интервал.

Според изказването състезателите от останалите спортове и по-голямата част от баскетболния тим също са се съгласили краткотрайно да понижат заплатите си.

Новината удостовери звездата на " Барселона " Лионел Меси. В " Инстаграм " аржентинецът посочи, че желанието на футболистите постоянно е било да оказват помощ на клуба.

Играчите бяха под прицел от испанските медии, тъй като съгласно " Мундо депортиво " всички състезателите от останалите спортове са били приели изискванията за понижаване на заплатите.

" Не говорихме до момента, тъй като значимото за нас беше да намерим решения, които да оказват помощ на клуба, както и на тези, които са най-ощетени в тази обстановка ", написа Меси.

Постът му приключва с окуражителни думи и посланието: " Да живее " Барса ", да живее Каталуня ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (1283)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР