Футболисти на стойност от над един милиард лири ще играят

...
Футболисти на стойност от над един милиард лири ще играят
Коментари Харесай

Футболисти на стойност над милиард евро ще играят в дербито на Манчестър

Футболисти на стойност от над един милиард лири ще играят в дербито на Манчестър сред Сити и Юнайтед в неделя, а двамата известни треньори Пеп Гуардиола и Жозе Моуриньо ще възобновят своето огромно съревнование. " Гражданите " са водачи в класирането с 46 точки, до момента в който " алените дяволи " изостават с осем точки на второто място във Висшата лига.

Сити ще преследва своята 14-та поредна победа в шампионата в опита си да направи разлика от 11 точки на върха в шампионата. Юнайтед е в серия от 40 следващи дуела без проваляне във всички шампионати на стадион " Олд Трафорд ". Поредицата стартира през септември 2016 година. Тогава 20-кратните първенци на Англия изгубиха от Манчестър Сити с 1:2.
Na our Combine Man United & Man City XI.

How you see am? #MUIP #MUFC pic.twitter.com/727z6oKHrR
— Man United In Pidgin (@ManUtdInPidgin) December 6, 2017

Градското дерби в никакъв случай не е било с толкоз огромен заряд, колкото е сега, а Гуардиола и Моуриньо придвижиха съперничството между тях от Испания в Северна Англия. Двамата експерти имат 16 мача един против различен в тимовете, в които са работили. Победите в интерес на Гуардиола са 7, до момента в който Моуриньо е печелил 3 пъти против своя огромен конкурент, а 6 мача сред двамата са приключили наедно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР