Футболистът от Сиера Леоне Мохамед Буя Туре пропусна собствената си

...
Футболистът от Сиера Леоне Мохамед Буя Туре пропусна собствената си
Коментари Харесай

Футболист пропусна сватбата си, брат му го замести

Футболистът от Сиера Леоне Мохамед Буя Туре пропусна личната си женитба, с цел да се причисли към шведския първокласен Малмьо. Той бил заместен на церемонията от брат си, разкри нападателят пред шведския вестник Aftonbladet.

Сватбата била планувана за 21 юли, само че от Малмьо поискали футболистът да дойде допустимо най-бързо и да бъде показан публично от клуба на 22 юли.

Именно по тази причина трябвало братът на Мохамед Буя Туре да го съставлява на щастливото събитие и пред булката Суад Байдун.

„ Церемонията беше на 21 юли в Сиера Леоне. Но аз не бях там, тъй като Малмьо изиска да отида по-рано “, описа футболистът, който разгласява в обществените мрежи свои фотоси дружно със брачната половинка си, облечени със сватбени облекла преди да замине за Швеция.

„ Снимахме се по-рано, тъй че наподобява все едно съм бил там. Но не бях. Брат ми трябваше да ме съставлява на същинската женитба “, добави още Буя Туре в обществената мрежа Twitter.

Той подписа с тима на Малмьо откакто прекара последните два сезона в китайското състезание и влезе като запаса в края на мача против Дюделанж (Люксембург) от третия квалификационен кръг на Лига Европа, приключи с триумф 3:0 за шведския състав.

Нападателят към момента не се е виждал със брачната половинка си след сватбата, само че даде обещание скоро да има меден месец дружно. „ Първо да спечелим шампионата, а тогава ще отида и на меден месец “, съобщи още Мохамед Буя Туре.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР