Футболистът на Витоша Бистрица Николай Христозов коментира спорната ситуация с

...
Футболистът на Витоша Бистрица Николай Христозов коментира спорната ситуация с
Коментари Харесай

Играч на Витоша призна: Вкарахме от засада

Футболистът на Витоша Бистрица Николай Христозов разяснява противоречивата обстановка с втория гол на отбора му в мрежата на Пирин за триумфа с 2:1. Това попадение пристигна след явна засада, само че реферът Станислав Тодоров не я отсъди.

Според Христозов, който не беше в групата на бистричани за този мач, в тази ситуация е имало нарушаване на правилника. Той регистрира, че може би арбитърът се е заблудил, че състезател на Пирин е подал топката към Григор Долапчиев в тази обстановка, само че повторенията в студиото на NOVA SPORT демонстрираха, че това не е по този начин.

"Докато не се чуе съдийският сигнал, играта продължава ", съобщи Христозов в ефира на NOVA SPORT и направи своя разбор на обстановката, признавайки, че засада е имало.

"Мога да кажа, че тук несъмнено има засада. Мисля, че Станислав Тодоров тук отсъди, че състезател на Пирин играе с топката, а това няма по какъв начин да е засада следователно. Но в стоп-кадъра се вижда, че не е по този начин. Тук шансът и шансът бяха на наша страна. Тук основният арбитър ни оказа помощ ", съобщи Христозов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР