Футболистът на ЦСКА Станислав Манолев заяви след равенството 1:1 с

...
Футболистът на ЦСКА Станислав Манолев заяви след равенството 1:1 с
Коментари Харесай

Манолев: Кажи-речи битката за титлата е приключила

Футболистът на ЦСКА Станислав Манолев съобщи след равенството 1:1 с Берое от 31-ия кръг на Първа лига, че на процедура борбата за купата в шампионата в завършила. Той добави, че обстановката, в която се намира отбора сега, а точно на 10 точки зад водача Лудогорец, е в резултат на разнообразни фактори, измежду които и съдийските решения.

ЦСКА постави хикс върху шампионските си упоритости

Иначе Манолев осъществя за 1:0 в 55-ата минута на срещата, след което завоюва бутилката шампанско на Gong.bg за Играч на мача.

“Не съм оптимално щастлив. Излязохме с много промени в състава, които си оказаха въздействие. Резултатът е може би подобаващ. Първото полувреме сякаш някои от момчетата не излязоха задоволително мобилизирани. Знаете, че нямат и доста процедура. На подготовка е едно, на мач е друго. На почивката си поговорихме в съблекалнята, стегнахме се и излязохме да играем футбол”, разяснява Манолев.

“Както виждате, това е футболът. Въпрос на късмет, шанс и съдийски решения. Как може нашият човек да бъде изпъден в Разград, в Левски същата обстановка, изгониха и единият и другият състезател. Това не мога да го проумея. Просто идентични обстановки, а за едни се свири по този начин, за други другояче. Иначе се борим до дъно. Кажи-речи борбата за купата е завършила. Все отново има още мачове и всичко е възможно”, добави той.

“Вярваме, че можем да обърнем резултата против Левски (б.р. за Купата на България). От в този момент нататък почваме да мислим за този дуел. Надявам се в Купата да излезем и да покажем същинското лице на ЦСКА, а и да зарадваме нашите многочислени почитатели. Трябва да вкараме голове, с цел да победим, с главата, с краката, с каквото дойде”, приключи футболистът на “червените”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР