Футболистът на ЦСКА Жорди Кайседо бе избран за играч №1

...
Футболистът на ЦСКА Жорди Кайседо бе избран за играч №1
Коментари Харесай

Кайседо: Не съм тук да замествам Соу, ние сме много различни

Футболистът на ЦСКА Жорди Кайседо бе определен за състезател №1 на 18-ия кръг в efbet Лига. Пред медиите нападателят съобщи какво го е довело в България и каква е задачата му с аления екип.

"Благодаря за премията. Благодаря на тима си, на съотборниците си и на всички в клуба, които ме одобриха доста добре още от първия ми ден. Ще направя всичко за тази фланелка ", съобщи Кайседо при награждаването си.

"Аз към този момент бях свободен сътрудник. Мениджърът ми се свърза с мен и сподели за предлагането от ЦСКА. Веднага по-късно ревизирах в интернет клуба. Видях историята на клуба, почитателите и откакто се уверих, че е мощен европейски тим, не се замислих дали да дойда ", съобщи Кайседо, разкривайки детайлности към прехвърлянето.

"България е доста гостоприемна, а София е доста хубав град. Още от идването си се усещам добре, приспособявам се. Доволен съм от клуба и от всичко, което ме заобикаля. "

"Нивото е високо, а футболът е много натоварен. Не бях привикнал, само че последователно се натъкмявам. Целта ми е да оказвам помощ на тима, да давам най-хубавото от себе си. Надявам се да въвеждам доста и да се различавам ", добави нападателят.

"Не пристигам да заменявам. Али Соу направи положителни неща, само че аз съм тук да си правя моите неща. Ние сме напълно разнообразни играчи, тук съм да давам най-хубавото от себе си. Знам, че той бе значим състезател за клуба, ще се опитам и аз постоянно да съм на равнище. "

"На първо място ме притегли шансът да играя в Европа. Освен това ЦСКА е институция. Нямах опция да приказвам с Марселиньо и Кишада, бях в положителни връзки с тях във Витория, само че аз към този момент бях отвън тима, когато ЦСКА се свърза с мен ", призна Кайседо.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР