Футболистът на Септември (София) Атанас Кабов се съгласи да сподели

...
Футболистът на Септември (София) Атанас Кабов се съгласи да сподели
Коментари Харесай

Атанас Кабов: Не съм обиден на Левски, пожелавам им успех!

Футболистът на Септември (София) Атанас Кабов се съгласи да показа за Sportal.bg . впечатленията си от зимния лагер на отбора в Турция. В момента тимът е в Лара, където ще организира и няколко контролни срещи. Юношата на Левски е един от най-опитните в Септември, макар че е на 23 години. Той призна, че се сърди на „ сините “ за метода, по който напусна тима. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Настроението в тима е положително. Вече трети ден сме тук, в Анталия. Напаснахме се по отношение на условия и хотела. Надявам се, че лагерът ще премине добре. Условията са доста положителни. Времето също е с нас. Топличко е, няма вятър и дъждове. Да се надяваме, че по този начин ще продължи до края на лагера “. 

„ В началото на подготовката получих травма в глезена, която ме изкара за една седмица. Тепърва встъпвам във форма, другояче се усещам добре физически. Мисля, че направихме положителни мачове през есента. Не съм аз индивидът, който би трябвало да дава оценки. Като дилетант в елита за нас най-важно е да останем в Първа лига. Надявам се през втория полусезон  да надградим. Светльо Петров постанова своя жанр на играта. Той има разнообразни визии за играта по отношение на Славко Матич. Надявам се да осъществим оптимално неговите условия, тъй като това ще бъде за положителното на тима. Надявам се играта ни да се усъвършенства “. 

„ Малко е необичайно, че на 23 години съм един от най-опитните футболисти в тима. Това демонстрира каква е политиката на клуба. Тук се постановат млади гении от школата най-вече, което мисля, че е доста добре за българския футбол. Дава се сцена на младите. Те имат успокоение и доверието на управлението и от тях зависи дали ще се развият “. 

„ Не съм афектиран на Левски. Не желая да ги разясня. Пожелавам им триумф, да реализират задачите си през втория полусезон и да бъдат здрави. И до ден сегашен не знам каква е повода да не се стигне до мой трансфер в Локомотив (Пловдив). Явно по този начин е трябвало да стане. Не виждам обратно, виждам напред. Позитивно мисля и се надявам на по-добри дни “. 

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР