Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба не скри своето възхищение

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба не скри своето възхищение
Коментари Харесай

Погба: Меси е невероятен

Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба не скри своето удивление от звездата на Барселона Лионел Меси.

„ За първи път се изправих против Меси във финала на Шампионската лига. Тогава бях доста дребен. Меси и футбол са две неща, които вървят дружно. Възхищавам се на него. Той прави неща, които никой различен не може. Всичко, което той прави е особено. Футболът е вътре в Меси. Той го усеща и е необикновен “, показа Погба в изявление за „ TyC ".

„ Когато бях дребен гледах изявите на Зидан, Роналдиньо, Роналдо, Меси…имах видеоклипове с Марадона, Пеле Кака. Исках да владея добродетелите на доста футболисти. Сега ми харесват извънредно доста Иниеста, Яя Туре, Модрич, а също по този начин и Де Брюин, който е млад и е доста мощен халф “, добави французинът.

„ Нещата, които Зидан правеше на терена ме допираха най-вече. Роналдо и Тиери Анри също бяха образец за мен. Тяхната игра ме караше да бъдат благополучен “, продължи той.

„ Аржентина е доста мощен тим. Когато бях дребен, гледах техни мачове и изявите на Марадона. Разполагаха с доста мощен тим, който бе формиран от интелигентни играчи. Сега тимът им също е доста мощен и могат да реализират доста на Световното състезание в Русия. “

„ Славата е хубава, само че има две елементи. Сега не мога да отида на разходка в Манчестър, тъй като хората непрекъснато ме стопират да ми желаят подпис, да се снимат смен, заговарят ме и не мога да пребивавам като естествен човек. Аз съм естествен човек, когато съм си вкъщи “, сподели още Пол Погба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР