Футболистът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш подари на привърженик на

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш подари на привърженик на
Коментари Харесай

Фернандеш подари фланелка на фен, който му е писал 300 дни поред

Футболистът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш подари на последовател на отбора, който му е изпращал известия близо 300 подред, фланелка. " Видях, че ми е пращал известия към 280 дни и си споделих, че в случай че стигне до 300 дни, ще му изпратя фланелка ", написа Фернандеш пред февруари. Месец и половина по-късно той е решил да осведоми последователя с видео позвъняване. 

" Оценявам поддръжката, която ми даваш, както и на тима. Ето за какво взех решение да ти пратя моята фланелка ", споделя португалският национал във видео, оповестено в профилите му в обществените мрежи. " Дори не мога да обясня възприятията си, Бруно, толкоз съм благополучен ", сподели щастливият почитател. 

Скоро той може да посети " Олд Трафорд " с фланелката, откакто Фернандеш го предложения на мач. " Някой ден ще дойда. Искам да те виждам по какъв начин играеш за тима още доста години ", добави последователят. Манчестър Юнайтед, който е на трето място във Висшата лига с 50 точки, гостува на петия Нюкасъл Юнайтед в неделя.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР