Футболистът на Манчестър Сити Феран Торес ще получи предложение за

...
Футболистът на Манчестър Сити Феран Торес ще получи предложение за
Коментари Харесай

Ман Сити подготвя нов и подобрен договор на испански национал

Футболистът на Манчестър Сити Феран Торес ще получи предложение за нов контракт от клуба, твърди „ Daily Star “. 21-годишният нападател се показва мощно от началото на сезона и с това е убедил управлението на клуба да го задържат дълготрайно, като ще усилят и съществено заплатата му.

Торес подписа нов контракт с „ жителите “ преди 14 месеца, като сега заплатата му е 40 хилияди паунда на седмица. От клуба обаче са подготвени да вдигнат възнаграждението му на 100 хиляди паунда на седмица, като се надяват да го обвържат до 2027 година.

Торес бе притеглен на „ Етихад “ през 2020 година от Валенсия. Той имаше известни компликации да се нагоди към футбола в Англия първоначално, само че към този момент стартира да демонстрира своите качества- От началото на сезона той има 3 гола в 7 мача, а общо за клуба е отбелязал 16 попадения в 43 дуела.

В момента Торес лекува контузия, откакто се контузи по време на мачовете на Испания по-рано през месеца. Той има счупена метатарсална кост на стъпалото и ще отсъства от терена към шест седмици.

forward Ferran Torres lands new bumper deal after scoring run

✍️
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР