Футболистът на Локомотив (Пловдив) Момчил Цветанов се съгласи да сподели

...
Футболистът на Локомотив (Пловдив) Момчил Цветанов се съгласи да сподели
Коментари Харесай

Момчил Цветанов: Очакванията към Локомотив са големи! Дано не се стигне дотам клубове да обявяват фалит

Футболистът на Локомотив (Пловдив) Момчил Цветанов се съгласи да показа пред Sportal.bg своето мнение по настоящи въпроси, свързани със прекъсването на футбола поради ковид, представянето на " смърфовете " през втория дял от сезона, както и решението страната да отпусне 37 млн. лв. за дострояването на " Колежа " и реконструкцията на стадион " Локомотив " в парк " Лаута ". Чико описа по какъв начин протича свободното време сега.
 Ботев (Пловдив) - Локомотив (Пловдив) @@@
" Първо желая да се обърна към безусловно всички българи, които са зад граница, които са си по домовете. Да се пазят и да съблюдават тези ограничения, които са належащи и се взеха в точния момент. Този път в действителност съм прелестно сюрпризиран и възторженостти за нашите управници, за главнокомандващите и всички тези, които взеха ограничения. Наистина, това нещо, което толкоз години седи от горната страна на националното заседание: " Обединението прави силата ", се видя, че може да ни сплоти като народ. Цялото нещо не е прелестно, както за мене и футбола, по този начин и за хората, които работят и изкарват приходи. Губи цялата страна. Не единствено ние като футболисти. Ние излизаме от игрова процедура, само че съгласно мен беше вярно да се вземат тези ограничения. Предотвратиха се доста повече случаи на тази болест, която в действителност е доста подла ".
 Локомотив (Пловдив) - Литекс @@@
" В момента не може да се мисли за футбол, само че аз упражнявам безусловно всеки ден, тъй като не се знае какви ограничения ще се вземат след 20 дни. Аз би трябвало да бъда подготвен. Мога да кажа, че упражнявам, сготвям се самостоятелно и виждам да заобикалям контакти с други хора. Изобилието от свободно време, което имам сега, извозвам у дома със сина ми и жена ми. Забавляваме се, измисляме си някакви игри у дома. Имаме две кучета и ги разхождаме с дребния около блока понякога ".
 Локомотив (Пловдив) - Литекс @@@
" Дано не се стигне до такава степен клубове да афишират банкрут. Футболът в действителност ще изгуби. Много футболисти ще си изгубят работата, до момента в който не си намерят нови тимове. Тогава пък ще има доста свободни сътрудници. Апелирам, множеството футболни президенти да не прибягват до тази крачка, тъй като ще загуби футболът. Знам какъв брой е мъчно на всички хора, които ръководят футболни тимове, предприятия, фабрики и компании и какви старания поставят, с цел да си запазят бизнесите си ".
 Локомотив (Пловдив) - Черно море @@@
Чико показа и мнението си за представянето на Локомотив от началото на втория полусезон.

" Загубихме точки от мачове, в които наложително трябваше да спечелим. През последната година и половина вдигнахме съществено летвата. Очакванията към нас са огромни и всички прожектори са ориентирани към Локомотив. Върнахме много почитатели на трибуните. В някои мачове не се представихме на равнището, което множеството футболни хора са привикнали да ни виждат. От една страна мога да кажа, че тази пауза е добре пристигнала, с цел да си почистим главите и да не мислим толкоз за футбол, само че в същото време да си вземем поуката от тези мачове, в които загубихме 5 точки (загуба от Берое и еднакъв с Витоша). Ако бяхме спечелили в тези мачове, класирането щеше да бъде по-различно ".
 Локомотив (Пловдив) - Ботев (Пловдив) 1:1 @@@
" Ако шампионатът за Купата се организира в една крайна четворка, както чета в онлайн пространството, всеки има късмет да завоюва трофея. Ако пък шампионатът продължи по този начин, както е досега, действително е да се играе пловдивски край. Това ще бъде от огромен плюс и всички ще схванат, че в Пловдив има доста футбол, а освен в София и Разград. Миналогодишният край беше доста атрактивен и събрахме доста хора по трибуните, макар че мачът беше в София ".
 Лудогорец - Локомотив (Пловдив) I част @@@
" В Пловдив би трябвало да има игрища. Това е наложително. Виждате по-малки страни какъв брой бързо се развиват и влагат пари в бази и терени. Това е истината. Не може тимовете у нас да имат по един терен и да желаят да вършат някакви чудеса. Решението за стадионите в Пловдив трябваше да се вземе доста по-рано ".
 Локомотив (Пловдив) - Спартак (Търнава) 2:0 @@@
" Всеки един от напусналите Локомотив липсва. Когато си тръгне и то водещ футболист, е доста мъчно да намериш негов заместител. Новите футболисти, които дойдоха, са в действителност качествени попълнения за нашия тим. Трябва им още малко време, с цел да свикнат с нашия жанр на игра, който изповядваме. Те демонстрират, че имат нужните качества да бъдат в Локомотив ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР